h

Nieuws, juni 2015

30 juni 2015

Avond over participatiewet: hou ’t menselijk

Gisterenavond hield de Helmondse SP een goed bezochte bijeenkomst over de participatiewet. Gastsprekers: SP-kamerlid Sadet Karabulut en Sander Lam.

Lees verder
25 juni 2015

Vragen schuldhulpverlening (update)

Ongeveer een op de zes huishoudens in Nederland heeft financiële problemen. Bij ruim 800.000 Nederlanders zijn de problemen zo groot, dat ze er zelf niet uit kunnen komen. Volgens onderzoek van de Hogeschool Utrecht kloppen jaarlijks 150.000 Nederlanders tevergeefs aan bij gemeentelijke schuldhulp.

Lees verder
24 juni 2015

THEMA-AVOND PARTICIPATIEWET

Sociale werkplaats, bijstand, Wajong: hoe is de stand van zaken?

Lees verder
19 juni 2015

Over gemeentelijke samenwerking Peel 6.1, openheid en democratie

Afgelopen dinsdag is op verzoek van vijf oppositiepartijen een interpellatiedebat gevoerd. De vijf partijen (PvdA, D66, Senioren 2013, Fractie Verouden van Lierop en Lokaal Sterk) waren ontevreden over de gang van zaken rondom Peel 6.1 en wilden duidelijkheid van het college.

Lees verder
18 juni 2015

Meer voor wie minder heeft!

Verantwoordelijk SP-wethouder Nathalie van der Zanden presenteert nieuw minimabeleid. Titel van de nota: Meer voor wie minder heeft!

Lees verder
10 juni 2015

SP: motie van afkeuring misplaatst

In de raadsvergadering gisterenavond dienden een aantal oppositiepartijen een motie van afkeuring in tegen wethouder Stienen. Onderwerp: de informatieverstrekking over project Suytkade. De raad zou buitenspel zijn gezet. De motie werd verworpen met 23 stemmen tegen, 13 stemmen voor.

Lees verder

Pagina's

U bent hier