h

Nieuws, maart 2016

30 maart 2016

Oneigenlijk gebruik sociale grondprijs aangepakt

De gemeente heeft de korting op de grondprijs voor koopwoningen afgeschaft. Het voordeel van de lagere grondprijs belandde te weinig bij de doelgroep: mensen met een smalle beurs.

Lees verder
30 maart 2016

RON MEYER BEZOEKT HELMOND

Foto: SP

Vandaag komt Ron Meyer, de partijvoorzitter van de SP, op bezoek in Helmond. Hij komt kennis maken met de Helmondse SP afdeling. Op 28 november 2015 werd hij op het partijcongres door de leden verkozen als nieuwe voorzitter. Hij volgde daarmee Jan Marijnissen op, die na 28 jaar voorzitterschap een stap terug deed.

Lees verder
23 maart 2016

Stadsgesprekken over vluchtelingen

Op donderdag 7 april worden stadsgesprekken gevoerd over de vluchtelingen. De gesprekken vinden tegelijkertijd plaats op vijf verschillende locaties. Als u wilt deelnemen wordt u gevraagd om zich aan te melden.

Lees verder
17 maart 2016

Een laboratorium voor de stad

Op 1 januari van dit jaar is het Stadslab Helmond van start gegaan. Wat dat is? Hieronder een toelichting van SP-wethouder Nathalie van der Zanden.

Lees verder
10 maart 2016

Levendig debat associatieverdrag Oekraïne

Foto: SP

Op 6 april kunt u naar de stembus. Om ja of nee te zeggen in het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Een saai onderwerp? In het geheel niet. In de Cacaofabriek woensdagavond ontspon zich een levendig debat tussen voor- en tegenstanders.

Lees verder
2 maart 2016

Referendum Oekraïne-verdrag: debat in Cacaofabriek met kamerleden (update)

Debat met SP-kamerlid Harry van Bommel en PvdA-kamerlid Michiel Servaes. Woensdag 9 maart in de Cacaofabriek. Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. U bent van harte welkom.

Lees verder

U bent hier