h

Nieuws van de afdeling

18 november 2016

Krant: Boosheid bij De Borgh

Afgelopen week was er veel te doen over de mogelijke verhuizing van de Turkse gemeenschap naar het Dienstencentrum. De SP voorzag wat er nu gebeurt: de gebruikers van het volgende gebouw komen in opstand en niemand weet meer waar ze aan toe zijn. 

Lees verder
16 november 2016

Raad schuift weer besluit voor zich uit

In de Leefkamer van dinsdag 15 november is gesproken over het voorstel om de Turkse gemeenschap, verenigd in de TMSG, te verhuizen naar het Dienstencentrum van de LEVgroep aan Sint Jozefplein 4. De aanwezige raadsleden lieten weer duidelijk zien dat ze geen besluiten durven te nemen en hielden alle betrokkenen opnieuw aan het lijntje.

Lees verder
14 november 2016

Begroting is vastgesteld

De begroting voor 2017 - 2020 is door de gemeenteraad vastgesteld. De SP heeft daarbij het volgende ingebracht:

Lees verder
5 november 2016

SP tekent echt niet bij het kruisje

Naar aanleiding van het opiniestuk van VVD-raadslid Thomas Schouten een reactie. De heer Schouten verwijt de SP dat zij niet meer kritisch is en alleen maar blind met het college meegaan. Een voorbeeld hiervan noemt hij het dossier Laco. SP fractievoorzitter Roy Schroemges geeft aan waarom het niet zo is.

Lees verder
2 november 2016

Kaders, of toch niet?

Inmiddels is het bijna een jaar geleden dat SP-wethouder Miranda Verdouw aangekondigd heeft dat het peuterspeelzaalwerk anders ingevuld zou moeten gaan worden. In de raadsvergadering van afgelopen maandag heeft de gemeenteraad eindelijk groen licht gegeven om aan de gang te gaan met nieuwe plannen.

Lees verder
11 oktober 2016

Eindelijk wappert de vlag

Foto: SP

Vandaag is het internationale coming out dag. Om daar extra aandacht voor te vragen heeft de gemeente Geldrop-Mierlo eindelijk besloten de regenboogvlag daarvoor uit te hangen. SP-wethouder Miranda Verdouw hees samen met Niek Engbers van GroenLinks de vlag. Het Eindhovens Dagblad maakte een reportage.

Lees verder

Pagina's

U bent hier